10% korting club

Lijkt het je niet geweldig om met terugwerkende kracht 10% korting te krijgen op je nieuwe bestelling? Dat is makkelijker als je denkt!

Naast het aanmelden voor de nieuwsbrief om 10% korting te krijgen (je kan je helaas maar één keer inschrijven) is er nu nog een manier! Wij zijn op zoek naar mooie, stijlvolle, foto’s van Pleaser die gedragen worden door échte klanten! Door jouw dus!

Is je foto OK dan willen we deze foto gebruiken als product foto zodat de klanten beter kunnen zien hoe de Pleaser’s er in het echt uitzien. Is je foto geschikt dan gaan we deze plaatsen en ontvang je met terugwerkende kracht alsnog 10% korting op je bestelling! Makkelijker kunnen we het niet maken om extra korting te verdienen 🙂

Er zijn een aantal voor zichzelf sprekende voorwaarden die we hieronder even hebben gemeld:

Voorwaarden:

  • Je gaat akkoord dat wij de eigenaar van de foto worden en dat we de foto op onze site plaatsen. Je stemt daar nadrukkelijk en zonder voorbehoud mee in.
  • Korting is niet stapelbaar, dus als je bijvoorbeeld je én inschrijft voor de nieuwsbrief én je foto opstuurt naar ons blijft de korting 10% en geen 20%. Het is dan handiger om je foto bij je tweede bestelling op te sturen dan heb je zowel op je eerste bestelling als op de tweede bestelling 10% korting
  • De foto moet wel door ons worden goedgekeurd om geplaatst te worden, daarover wordt niet gecorrespondeerd. De foto moet aan bepaalde kwaliteit’s eisen voldoen!

Om je wat op weg te helpen met waar we naar zoeken hebben we hier enkele voorbeelden van de instagram account van Pleaser bijgevoegd, dit zijn mooie amateur foto’s die heel goed laten zien waar Pleaser’s voor bedoelt zijn!

Waar wacht je nog op? Join de 10% korting club en maak die mooie foto’s van je nieuwe Pleaser schoenen!