Belangrijke info

Update: Door de lock down zijn sommige servicepunten gesloten en loopt de logistiek soms behoorlijk vast. Mocht jouw pakket er nu langer over doen, vast staan bij een gesloten servicepunt of zie je de status van je tracking momenteel niet veranderen dan vinden we dat uiteraard bijzonder vervelend maar wij kunnen de huidige situatie helaas niet veranderen. We vragen vriendelijk hier begrip voor te hebben en hopen op een beter 2021! 

Zoals je in het nieuws waarschijnlijk al hebt meegekregen zal winter 2020/2021 een drukke periode worden voor online verkopen, mede veroorzaakt door de wereldwijde Corona epidemie. Hierdoor kunnen we langere levertijden van toepassing zijn.

Levertijden van Pleaser

  • Onze fabrikant Pleaser heeft te maken met grote mondiale interesse en kan de vraag moeizaam bijhouden mede door de vertragingen die ontstaan zijn in het productieproces door Corona. Hou er dus rekening mee dat orders er langer over kunnen doen als gebruikelijk. Vraag bij tijdsdruk eerst de meest actuele levertijd per mail op om teleurstelling te voorkomen!

Kerst en verjaardagen

  • Koop je een kerstcadeau of verjaardagscadeau? Ook hierbij geldt: Vraag eerst de meest actuele levertijd per mail op om teleurstelling te voorkomen!

DEMONIA laarzen en schoenen

  • Wil je schoenen of laarzen bestellen van het merk Demonia? Hiervoor geldt dat de aanvoer van Demonia schoenen en laarzen is vertraagd door diverse factoren, hou rekening met een langere levertijd! Wil je Demonia schoenen of laarzen als cadeau geven of heb je haast vraag dan altijd vooraf de levertijd op om teleurstelling te voorkomen!

Contact

  • In deze drukke tijden heeft een mailtje de voorkeur!

Samen kunnen we ook van dit najaar alsnog een grootfeest maken maar we vragen uitdrukkelijk begrip voor de uitdagende omstandigheden. Het ligt niet binnen onze mogelijkheden om hier iets aan te kunnen veranderen.

Wij rekenen op uw begrip!

Wil je nog extra info vergeet dan niet onze volgende pagina’s te checken:

TIP: kopen uit voorraad tegen aantrekkelijke prijzen doe je vie onze VOORRAAD SALE!

  • direct uit voorraad kopen: SALE