Corona en PleaserUSA

Het zal niemand meer ontgaan zijn dat het Corona virus het land in zijn greep heeft. Het virus heeft een behoorlijke impact op ons dagelijks leven. In principe hebben online winkels geen last van de huidige situatie maar dat kan uiteraard veranderen. Wij bekijken de situatie per dag en zullen de info op deze pagina zo actueel mogelijk houden. Voor nu hebben we even de meest gestelde vragen op een rij gezet:

Gaan de leveringen van Pleaser in Amerika aan jullie gewoon door?

Op dit moment is er nog geen onderbreking in de aanvoer van Pleaser schoenen en laarzen vanuit de VS. Er is een stop op het vliegverkeer vanuit de VS voor personen maar niet voor goederen. Wel kan het zo zijn dat vlucht schema’s worden aangepast en dat leveringen er iets langer over doen.

Wel is Pleaser in maart/april 3 weken verplicht dicht geweest. Dit heeft invloed gehad op de levertijden maar die achterstand wordt nu weer ingelopen.

Kunnen jullie bestellingen nog gewoon opsturen met de post?

Ook hier is het antwoord dat er nu nog geen onderbrekingen zijn in de bezorging. Wel zou het zo kunnen zijn dat het iets langer kan duren als normaal door de grote drukte bij de post.

Werken jullie door bij een lock down?

Een lockdown heeft voor ons geen negatief effect: wij kunnen zonder probleem vanuit huis doorwerken.

Wat doen jullie om besmetting tegen te gaan?

In principe kan een besmetting alleen van mens op mens worden overgedragen, een besmetting via goederen is dus niet mogelijk en levert dus ook geen gevaar op. Wij hebben dus geen aanvullende maatregelen op dit moment omdat er bij online levering geen fysiek contact is. Uiteraard kan je zelf wel het nodige doen bij ontvangst van je bestelling. Bijvoorbeeld door de bezorger het pakket neer te laten zetten en het pakket niet rechtstreeks uit de handen van de bezorgen over te nemen.

Hoe zit het met mijn lopende order?

Lopende orders worden zoals hierboven geschetst gewoon afgehandeld, er zijn momenteel belemmeringen.

We proberen de dagelijkse gang van zaken op orde te houden maar vragen uw begrip indien bestellingen onverhoopt vertraging op gaan lopen. Het indammen van het virus heeft de grootste prioriteit: Uw veiligheid en gezondheid staat in deze voorop.

We danken u voor uw begrip!

Check ook onze Voorraad SALE: voorraad items direct beschikbaar vanuit ons Nederlandse magazijn!

Voorraad SALE