Info over PleaserUSA

TIP:  Wil je liever een korte uitleg? Ga dan snel naar: PleaserUSA in 5 seconden

PleaserUSA: een fantastisch en bijzonder merk. Maar ook een merk dat wat extra uitleg nodig heeft. Als je bekend bent met het merk PleaserUSA weet je dit waarschijnlijk allemaal al maar, om misverstanden te voorkomen, hebben we het toch nog even voor nieuwe klanten overzichtelijk op een rijtje gezet.

Info over PleaserUSA:

 • PleaserUSA heeft meer dan 3500 unieke modellen in de collectie die weer verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten. De modellen volgen elkaar in hoog tempo op om zo de laatste trends in exotic en speciality footwear te volgen. Dit maakt dat de gehele collectie uit meer dan 35.000 unieke paren bestaat.
 • PleaserUSA en de submerken van PleaserUSA worden niet via een importeur verzonden en/of ingekocht maar zijn alleen verkrijgbaar bij PleaserUSA zelf in Californië, Amerika. Vanuit dit centrale magazijn bedient PleaserUSA de gehele wereld. Als in jouw omgeving veel Pleasers gedragen worden lijkt het merk groot maar de markt voor dit soort schoenen is dus bijzonder klein als je het bijvoorbeeld vergelijkt met sneakers!
 • Doordat PleaserUSA niet met een netwerk van importeurs werkt én de collectie zeer groot is, is het helaas niet te vermijden dat bestellingen vanaf het centrale magazijn in Amerika moeten komen waardoor bestellingen vaak een levertijd van 1 a 2 weken hebben. Er is géén enkele webshop of gewone shop die alle PleaserUSA modellen uit voorraad kan verkopen. Shops die dit claimen hebben slechts een fractie van het aanbod en dat aanbod bestaat dan vaak ook nog uit de oudere modellen.
 • Wij zijn één van de grootste (premium) resellers van PleaserUSA en ontvangen twee keer per week nieuwe aanvoer zodat we de termijn zo kort mogelijk kunnen houden maar een levertijd is bij PleaserUSA simpelweg onvermijdelijk.
 • Wij hebben recent een koppeling met de voorraad van Pleaser zelf gerealiseerd: wat op onze site verkrijgbaar is, is ook leverbaar door Pleaser zelf. Waar gewerkt wordt worden ook fouten gemaakt, als Pleaser zelf de voorraad even niet heeft bijgewerkt kan het dus voorkomen dat een model toch uitverkocht is, ook als deze bestelbaar is op onze site. De kans daarop is zeer klein maar niet uitgesloten.
 • Als het vrij lastig kan zijn om PleaserUSA schoenen te kopen, waarom zou je ze dan überhaupt willen kopen (of in ons geval: verkopen)? Omdat al het voorgaande ook maakt dat jouw schoenen bijzonder en uniek zijn. Wist je dat er modellen zijn die we maar 1 of 2 keer per jaar verkopen? Kans is dan groot dat je dan een uniek paar hebt dat verder niemand in Nederland heeft. Is dat niet het hoogst haalbare in deze tijd van massaproductie? Tevens heeft PleaserUSA vele unieke features (klik op de link): Q & A door PleaserUSA
 • Speciality footwear en exotic dance shoes zijn dus zeker géén “of the rack” schoenen zoals main stream sneakers die ruim voorradig zijn bij alle winkels. Hou daar a.u.b. rekening mee. Heb je geen geduld en wil je next day delivery? Dan is dit merk niet jouw merk. Shop dan gewoon via de grote webshops de grote, bekende, merken.

PleaserUSA is er speciaal voor iedereen die niet main stream is en anders wil zijn. Op deze unieke visie én unieke collectie van PleaserUSA zijn we maar wat trots!

Onze werkwijze:

 • Het merendeel van de klanten wil graag een discrete afhandeling van de bestelling en verzending. Zij stellen geen prijs op een veelvoud van mailtjes die de verschillende stadia in het bestelproces aangeven. Wij versturen daarom alleen een orderbevestiging als de bestelling is geplaatst en een mailtje als de bestelling wordt verzonden.
 • Hoor je even niets? Dan is je bestelling gewoon in behandeling en krijg je weer een mailtje met je tracking nummer als je bestelling bij ons de deur uit gaat.
 • Wil je toch wat meer info omdat je bijvoorbeeld een feest hebt? Dan kan je uiteraard altijd even een mailtje sturen en kijken we graag voor je na wanneer we je bestelling kunnen leveren.
 • Bij retouren hanteren we hetzelfde principe: geen overbodige mailtjes. Je ontvangt alleen een mailtje met de bevestiging dat je order credit is geboekt.
 • Krijg je ons even niet te pakken via de telefoon? Mail ons dan gewoon even. We pakken je vraag dan z.s.m op.
 • Door de realtime koppeling met de voorraad van Pleaser is de kans klein dat Pleaser je bestelling even niet op voorraad heeft. Mocht dat toch het geval zijn dan gaat je bestelling in “backorder”. In tegenstelling tot wat sommige klanten denken is dat ook voor ons heel vervelend. Bijvoorbeeld door de vele vragen en mailtjes die een langere levertijd met zich mee brengt en de uitgebreide administratie die dat oplevert. Wij willen orders die niet gelijk leverbaar zijn door Pleaser met alle plezier van de wereld in backorder zetten tot ze weer leverbaar zijn. Maar weet je van jezelf dat je daar eigenlijk geen geduld voor hebt en daar niet op wil wachten? Geef dit dan gewoon z.s.m. door. We kunnen je order dan voor je annuleren.

We hopen dat we je zo wat wegwijs hebben kunnen maken in de wereld van speciality en exotic footwear en horen het graag als je wat meer info wilt.