Over ons

Letra is in april 2004 begonnen met de verkoop van sexy schoenen en laarzen. In de loop van de tijd hebben we een grote, trouwe klantenkring opgebouwd waar we erg trots op zijn! Onder onze klanten zitten nog steeds dezelfde klanten als de klanten die we in 2004 voor het eerst hebben mogen verwelkomen.

Letra verkoopt voornamelijk schoenen en laarzen die nét wat gewaagder, nét wat hoger en nét wat meer sexy zijn als. Ook zijn de meeste van onze modellen in grotere maten te verkrijgen als dat je normaal gewend bent. Schoenen en laarzen in de maten 44,45,46,47,48 en 49 zijn bij ons geen uitzondering! Teven zijn onze hakken ook wat hoger als gebruikelijk, hakken met een hoogte van 30 (!) centimeter zijn terug te vinden in onze lopende collectie.

Een speciaal woord van dank is weggelegd voor de fabrikant Pleaser in Amerika. Sinds 2004 hebben we een hechte band kunnen opbouwen met PleaserUSA waardoor we de scherpste prijzen, nieuwste modellen en snelste levertijden kunnen aanbieden! Pleaser heeft een toonaangevende collectie sexy schoenen en laarzen die onovertroffen is. Toen wij de collectie zijn gaan verkopen hebben we een keuze moeten maken: nemen we een klein gedeelte op voorraad met next day delivery of bieden wij al het moois aan wat Pleaser te bieden heeft? Wij hebben voor dat laatste gekozen zodat u de keuze heeft uit de grootst mogelijke collectie, alleen duurt de levering vaak iets langer als de volgende dag :-)

Check ook eens onze VOORRAAD SALE afdeling! Hier vind je een uitgebreide collectie met NIEUWE paren die, om ruimte te maken in onze opslag, tegen extra hoge kortingen worden aangeboden!

Kijk gerust op je gemak even rond en aarzel niet ons eerst te bellen op 010-4705440 of ons eerst te mailen als je wat wilt vragen!

Heel veel winkelplezier!

 

 

 

Kantooradres:

Letra Shoes

Oever 33

3121 XR te Schiedam (afhalen alleen op afspraak)

Telefoon: 010-4705440

of mail ons via info@letra.nl

KvK nummer: 24359618