Over ons

Welkom op de site van Letra. Letra is in april 2004 begonnen met de verkoop van sexy schoenen en laarzen. In de loop van de tijd hebben we een grote, trouwe klantenkring opgebouwd waar we erg trots op zijn. Onder onze klanten zitten nog steeds dezelfde klanten als de klanten die we in 2004 voor het eerst hebben mogen verwelkomen!

Letra verkoopt voornamelijk schoenen en laarzen die nét wat gewaagder, nét wat hoger en nét wat meer sexy zijn als de schoenen en laarzen die je kunt kopen bij de “gewone” schoenen sites. Ook zijn de meeste van onze modellen in grotere maten te verkrijgen als dat je normaal gewend bent. Schoenen en laarzen in de maten 44,45,46,47,48 en 49 zijn bij ons geen uitzondering!

Een speciaal woord van dank is weggelegd voor de fabrikant Pleaser in Amerika. Sinds 2004 hebben we een hechte zakelijke band kunnen opbouwen die zich uitbetaalt in scherpe prijzen, de nieuwste modellen en snelle levertijden. We zijn Pleaser dan ook zeer dankbaar voor het vertrouwen wat ze al sinds jaren in ons hebben. Thanks!

Alles kan altijd beter, ook bij ons. We werken daarom altijd hard om vernieuwingen door te voeren en up to date te blijven (wat niet altijd mee valt met zoveel nieuwe modellen!). Luisteren naar de klant en persoonlijke aandacht geven vinden we heel belangrijk.  Tevens streven we naar korte levertijden en uitgebreide bezorgmogelijkheden.

Dit jaar hebben we onze FINAL SALE afdeling geopend voor onze overtallige modellen, hebben we afspraken gemaakt met nieuwe vervoerders en zullen we binnenkort nog wat extra items van andere merken gaan toevoegen waarover binnenkort meer!

Kijk gerust op je gemak even rond en aarzel niet ons eerst te bellen op 010-4705440 of ons eerst te mailen als je wat wilt vragen!

We zijn er door onze drukke werkzaamheden helaas niet zo actief op geweest maar like ons gerust op Facebook voor het laatste nieuws!

Heel veel winkelplezier!

Veel liefs,

Letra

Kantooradres: Oever 33, 3121 XR te Schiedam (afhalen aub alleen op afspraak)

Telefoon: 010-4705440 of mail ons via info@letra.nl

KvK nummer: 24359618.